недеља, 25. јул 2021.

ПУНО ЈЕ НАПЕТОСТИ И ЕМОЦИЈА“: Звезда је победила, Станковић одмах о Европи - ЗНАМ да ће бити стварно!

 Тренер Црвене звезде проговорио је после прве победе у сезони, после два меча без тријумфа.

 ИЗВОР: МН ПРЕСС

Црвена звезда је забележила тријумф против Младости из Лучана (1: 0) у мечу другог кола Суперлиге, али то није најважнији детаљ за црвено-беле, јер овај меч виде као припрему за друго коло квалификација за Лигу шампиона.

Тренер Станковић је своје мисли одмах усмерио на Каират и европски реванш.

Говорећи о данашњој утакмици, напоменуо је и колико је важно да се екипа подигне, да екипа 'кликне' и пронађе себе, а затим почне да даје добре резултате.

Лучани нису наивни противник, а тренер Звезде рекао је да је у мрежи Младости требало да буде више лопти, али и да верује да ће све бити у реду када је најважније.

„Тешка је утакмица, још увек тражимо форму и ритам. Стил Младости један је од оних на терену, а ми се решавамо маркирања и притиска противничких играча ... Створили смо пар шанси и сигурно смо могли да постигнемо још један гол. Овакве утакмице добијају се са мало већом гол-разликом. Драго ми је због момака, сви заједно тражимо форму и ритам. Требали бисмо кликнути како би изгледало исправно. Од играча видим да има пуно напетости и емоција . Дечаци желе много, разумеју тренутак колико је то важно и знам да ће то бити у среду “, рекао је тренер Црвене звезде.

Тренер Црвене звезде истакао је и да се његов тим навикава на навијаче без којих је играо пуних годину дана ...

„Још увек морамо да се навикнемо на навијаче, али када је тешко знам да су са нама. Много је лакше играти кад вам неко да ветар у леђа, као и када је тамо са вама. Дакле, у среду, управо уз песму навијача, морамо учинити све да дођемо до следећег кола “, закључио је Станковић.

Иако Црвена звезда служи казну из претходне сезоне, трибине у среду неће бити празне . Присуствоваће им дечаци и девојчице до 14 година, који ће пружити подршку својим омиљеним фудбалерима.

Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...