недеља, 25. јул 2021.

ФИЛИПО ФАЛКО ВЕЋ НАПУСТА ЗВЕЗДУ!? Изненађење на „Маракани“, стиже понуда за Италијана!

Филиппо Фалцо је у Црвеној звезди тек седам месеци, али могао би да оде овог лета ако му се допадне понуда из Турске.

филипо фалкоИЗВОР: МН ПРЕСС

Италијански фудбалер Филиппо Фалцо стигао је ове зиме у Црвену звезду за око 1,2 милиона евра, али је и даље "тражен" у тиму Дејана Станковића и далеко је од форме коју је показао у Леццеу.

Питање је да ли ће уопште моћи да се "нађе", након што се појавила информација да је турски Алтај , нови члан првог ранга, који већ дуже време прати Фалкове игре, заинтересован да га доведе ако Звезда даје сигнал иде.

До сада Фалко је одиграо 13 утакмице и постигао четири гола, он је мучи недоследности, а претходне вечери против Младости, он је потписао као семафору, али је његов циљ је поништен због офсајда.

Фалко је добро почео у Звезди, али прво се повредио, а након тога је добио вирус короне од којег се дуго опорављао, мада наравно постоји и проблем јаке конкуренције, будући да је Ел Фардоу Бен још увек испред њега у плановима Дејана Станковића.

Турски лист „Иени Асир“ извештава да је Алтаи веома озбиљан према Фалку и да је њихов први кандидат за првих десет, а у следећу сезону улазе врло амбициозно.

Међутим, питање је да ли ће се Звезда тако рано одрећи Фалка са којим има уговор до 2023. године.

Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...