понедељак, 26. јул 2021.

Партизан добио партнера у Саудијској Арабији!

Клуб који је са клупе водио Вук Рашовић, одушевљен гостопримством из Хумске, пожелео је озбиљнији посао

Фото: партизан.рс

Партизан је добио још једног узастопног партнера, у Саудијској Арабији, тачније у фудбалском клубу Ал Феиха, са којим су црно-бели данас потписали споразум о међусобној сарадњи на свим нивоима.

Човек за везу је, наравно, бивши фудбалер и тренер клуба из Хумске - Вук Рашовић, који је однедавно на клупи поменутог Ал Феихе и који је у великој мери утицао на то да његов тим проведе лето у Београду и искористи Спортски центар Партизан у Земуну све време.

Одушевљени гостопримством Партизана, челници Ал Феихе предложили су колегама из Хумске сарадњу на свим нивоима, што је данас преведено у рад који су потписали генерални директор Милош Вазура и председник Управног одбора Саудијског клуба Абдуллах бин Ахмад Абамни.

Сарадња укључује пословање два клуба на свим нивоима, од млађих селекција и фудбалске академије до првог тима, а први посао је већ реализован, а то је прелазак капитена Владимира Стојковића у Ал Феиху, што је написао Телеграф отприлике у суботу.


Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...