понедељак, 26. јул 2021.

ЗБОГ ЗВЕЗДЕ ЖРТВОВАЛИ СУ ШАЉУ - ЊИМ ЈЕ БИТАН САМО БЕОГРАД: Каират ниже поразе у Казахстану!

Црвено-бели нису успели да их победе, али две казахстанске екипе јесу, у року од недељу дана.

резати саного, каират, фк црвена звездаИЗВОР: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА / НИКОЛА МИТИЋ

Шокирали су Црвену звезду и победили је у Алматију у првом европском мечу црвено-белих ове сезоне, али у домаћим такмичењима им не иде тако добро. Каират није лидер казахстанског првенства, а у тамошњој групној фази купа има само једну победу после три одиграна меча. Изгледа да је њихов фокус само на Европи.

Каират је данас поражен од Турана (0: 1) , што им је други узастопни неуспех у купу, који се игра по необичном систему.

Иако актуелни првак Казахстана има једну победу и два пораза, не мора нужно значити да ће бити елиминисани . Тимови су подељени у четири групе са по четири екипе, а свака ће одиграти шест утакмица у групној фази. довољно времена да се Каират извуче из резултатске кризе и пређе у нокаут фазу, односно четвртфинале.

Пре првог меча против Црвене звезде поражени су од Каспија , тренера Србина Срђана Благојевића, а данас су одморили све најбоље играче . Они који су утакмицу против српског тима играли на леђима, нису били ни у протоколу.

Све мисли су усмерене на Београд и реванш утакмицу против екипе Дејана Станковића . Црвеној звезди у том мечу неће бити довољна победа од 1: 0, а гости из Казахстана ће се потрудити да одбране 2: 1 из првог меча.

Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...