среда, 28. јул 2021.

Crvena zvezda u situaciji u kojoj ODAVNO NIJE BILA! Šta to nije štimalo u Stankovićevom "horu" koji MORA da prođe dalje?

Svaki poraz je sasvim normalan da se desi, ali je meč posle poraza ipak najvažniji. Tako nekako bi se najrealnije moglo opisati trenutno stanje u Ljutice Bogdana.
    Okej, izgubili su od Kairata, pa Bože moj izgubi i Real Madrid od Šahtjora pa im niko „ne skida glave“. To je fudbal, jednostavno, kao što su pobede normalne, tako su i porazi. Ništa strašno.

Međutim, ono što su fudbaleri Crvene zvezde pokazali u Kazahstanu se možda donekle i očekivalo. Ne zbog dalekog puta, „teških nogu“ i ostalih alibija za koje treba skinuti kapu "dirigentu" najboljeg fudbalskog "hora" u Srbiji, Dejanu Stankoviću jer ih nije koristio, već zbog kako je i sam rekao „njegovih grešaka“.

Detalj sa meča Kairat - FK Crvena zvezda



    Pre svega, fudbal je igra u kojoj su golovi najvažnija stvar. Ukoliko ih dajete veće su šanse da pobedite, ali ukoliko ih ne postižete, e onda nemate nikakve šanse za pobedu. To znaju i u taboru crveno-belih. E sad, da ne bude kako sada izmišljamo „toplu vodu“, za pogotke su zaduženi napadači koje Crvene zvezde, za sada, nema.

Milan Pavkov je za 45 minuta u Kazahstanu imao svega nekoliko kontakata sa loptom i bio potpuno odsečen, iako je za glavu bio viši od svojih čuvara. Ulazak Dionija je tek nešto više razmrdao šampiona Srbije, jer je Francuz mnogo pokretljiviji i kao takav izuzetno podoban za kreiranje napada za strašnim kreativcima poput Bena, Ivanića i Kataija.

Ali, on je tek došao. Iako ne treba sumnjati u izbor Dejana Stankovića, mora se reći da ovom timu nedostaje Dijego Falćineli. Momak koji je često osporavan zbog nedavanja golova (a postigao je dvocifren broj?!), je bio vezivno tkivo ovog

Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...