субота, 31. јул 2021.

EVO KO SUDI ZVEZDI PROTIV ŠERIFA! UEFA ga je uvek smatrala čovekom OD POVERENJA!

Crvena zvezda će u sredu od 21 čas dočekati moldavski Šerif u prvom susretu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a UEFA je za susret na stadionu Rajko Mitić delegirala rumunske arbitre, a glavni delilac pravde biće Ovidijue Hacegan.

Rumunski delegat Hacegan, kojem će uz aut linije asistirati Radu Džingulek i Sebastijan Džordž, spada u vrh evropskih arbitara! On je od 2011. godine u prvoj kategoriji internacionalaca, a nedavno je delio pravdu na utakmicama Evropskog prvenstva između Poljske i Slovačke, ali i Italije i Velsa.

Reuters

 

Ima bogato međunarodno iskustvo,a  prethodne sezone je na čak osam susreta u UEFA takmičenjima delio pravdu! Poslednji put 6. aprila kada je Mančester Siti dočekao Borusiju Dortmund. Hacegan je bio deo sudijskog tima i na susretu Bašakšehira i Pari Sen Žermena na kojem se dogodio rasistički skandal, ali nije bio direktno umešan u situaciju sa Dembom Ba, igračem istanbulskog tima.

Starsportphoto

 

On ne spada među stroge arbitre,ali poslednji dueli potvrđuju da se ne libi i da bude takav!  Poljaci i Velšani su meč na Euru završili sa po deset igrača.

Dugo se polemisalo o jedanaestercu koji je dosudio za Švajcarsku u plej-ofu za svetsko prvenstvo 2018. godine protiv Republike Irske, a pamti se njegova odluka da duel 2018. godine između Nemačke i Holandije u okviru lige nacija odsudi do kraja iako je na poluvremenu saznao da mu je preminula majka i imao je pravo da prepusti pištaljku četvrtom sudiji.

Нема коментара:

Постави коментар

Barsa bez Mesija: 3:0 protiv Juventusa, sa sve Ronaldom

Tradicionalni Gamper kup pripao je Barseloni koja je sa 3:0 pobedila Juventus. Utakmica se igrala na "Johan Krof areni". Bio je to...